Kicsiben nagyok vagyunk!

Ismerje meg termékeinket és szolgáltatásainkat!

1990 óta foglalkozunk térkőgyártással és -forgalmazással. Ennyi idő alatt jutottunk el egy családi ház kertjéből az ország számos udvarába. Ez alatt a 30 év alatt rengeteget fejlődtünk és tanultunk, de egy valami nem változott.

Hisszük, hogy a térkövekkel kiépíthető csodaszép otthon mindenkinek jár. Mert az otthonunk a saját világunk. Ahol mindennek az elképzeléseink szerint kell történnie. Ahol minden olyan, amilyennek elképzeltük.

bemutatkozas

30 év tapasztalat!

Kezdetben csak járdalapokszegélyektömblépcsők szerepeltek a palettán, de az évek során ez lényegesen kibővült és igyekszünk minden olyan termékekkel kiszolgálni vásárlóinkat, mely azt hívatatott szolgálni, hogy esztétikus megjelenéssel szebbé, gazdagabbá tegye lakókörnyezetét. 1997-ben kezdtük el gyártani a térburkoló köveket, melyek választéka az évek során jelentősen kibővült. A kezdeti 2 fajta térburkolókővel szemben ma 11 forma jelenti a választékot. 4, 6, és 8 cm vastagságban készülnek így minden terülési igénybevételnek megfelelő vastagságú térkővel ki tudjuk szolgálni vásárlóinkat. Színválasztékunk az évek során igen jelentősen kibővült. Napjainkban elsősorban a mediterrán színvilágot idéző kevert színek (őszilomb) után legnagyobb az érdeklődés, de jelentősen megnőtt az igény a melírozott színek után. Vásárlóink igényeinek minél tökéletesebb kielégítése érdekében., egyedi színek kérésére is van lehetőség 100nm feletti mennyiség megrendelése esetén. Az évek során az egyéb betonelemek gyártása is jelentősen fejlődött. A beton termékek sorában ingen jelentős helyet foglalnak el a támfalelemek melyeket 4 formában tudjuk gyártani. A kezdeti célokat természetesen nem elfelejtve árainkat próbáljuk úgy kialakítani, hogy azok még az igényesebb kövek esetében is a legolcsóbbak közé tartozzanak. Járdalap gyártó kapacitásunkat is jelentősen fejlesztettük. 2010 év során helyeztünk üzembe egy olyan gépet mely igen jó minőségben és rendkívül gazdag színvilágban nagy termelékenységgel állítja elő az igény szerinti járdalapokat. A több mint 20 év tapasztalatával rendelkező vállalkozáshoz olyan kiváló szakemberek is csatlakoztak melyek segítségével a teljes szolgálgatást elvégezzük. Igény esetén ingyenes szaktanácsadással is segítjük vásárlóinkat, de a burkolat elkészítéséhez mindenképpen szakembert javasoljuk, aki megfelelő referenciákkal rendelkezik. Amennyiben ez cégünktől kéri a vásárló, úgy abban is készségesen állunk rendelkezésére. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy saját kivitelezésben akarja megvalósítani a kivitelezést, ajánljuk hogy olvassa el fektetési útmutatónkat.

Építünk és segítünk építeni

A burkolat gyártása mellett konkrét kivitelezéssel is segítjük vásárlóinkat. Nemcsak legyártjuk tehát a járdalapokat, térköveket és egyéb elemeket, hanem szakértő kivitelezőink segítségével be is építjük azokat.

Ha viszont saját szakemberrel – esetleg saját kezűleg – építkezne, ingyenes fektetési útmutatónk akkor is a segítségére lesz.