background

Gyeprács

Lyukacsos térkő. Földdel megtöltve befüvesíthető. Természetes hatást kelt és csúszásmentes közlekedést biztosít. Parkok, kertek, terek, kitűnő térburkoló köve. Sima felülettel és koptató réteggel készülnek. Koptató réteg: homogén szemcseszerkezetű felsőréteg, ami nagy kopásállóságot és esztétikus felületet biztosít.

Méretválaszték:
  • Gyeprács 40x40x10

Kapható színárnyalatok

Kopóréteges szürke, igény szerint színes felülettel is készíthető.

Méretválaszték

Gyeprács 40x40x10, , , cm

Kategória/kivitel

Betonelemek

Fontos, tisztázandó kérdések

A burkolatot oldalirányból mindig fontos megtámasztani. Ha a burkolat más építményhez, ház alapjához, vagy kerítéshez csatlakozik, akkor felesleges a szegélykő. Emellett a burkolat oldalát egy helyszínen készített betonnal is meg lehet támasztani, de ez munkaidő-igényesebb és esztétikailag sem olyan, mint az előregyártott szegélykő.

Igen, de ebben az esetben fennáll a veszélye, hogy a beton- és a térkőburkolat közötti ágyazóanyag a csapadékvíz hatására kimosódik, majd a burkolat meghullámosodik.

A térkő vastagságát a tervezett igénybevételnek megfelelően kell megválasztani. Családi házaknál, ahol csak személygépjármű-forgalom, illetve alkalmankénti tehergépjármű-forgalom várható, elegendő a 6 cm vastagságú térkő is. Rendszeres tehergépjármű-forgalomra minimum 8 cm vastagságú térkő javasolt.Csak gyalogos-forgalomra 4 cm-es térkövet ajánlunk.

Árlista
Megnevezés
Magasság 10
Szélesség 40
Hossz 40
Súly 22 kg
Natúr Ft/Db
Barna, piros,fekete, cappucino
Megjegyzés
Gyeprács 40x40x10
10
40
40
22
1020
1150
koptató réteggel
Ajánlatkérés
0
Ajánlatkérés
0
Ajánlatkérés
0
Ajánlatkérés